Horváth Dusán

Zöld Mező Konténer

Részletek

Az első, hivatalosan tőlem igényelt webes megrendelés. Hangsúlyozottan mobil, - azon belül pedig natív android, szakirányra centralizálódtam, de ettől eltekintve nem riadtam el egy webes megkereséstől. A projektet megelőzvén már több magamnak vagy terjedelmében kisebb site-nak példázott oldalam volt, ami cms rendszeren alapult  (2007-2011 joomla, e107, e-oldal, g-portál). Így helytállónak láttam elvállalni olyan kivitelezést is, amely kis és közép-vállalkozóknak festi fel az arculatát cms rendszerrel kivitelezve.

A weboldalhoz kapcsolódó egyéb és mindazonáltal elengedhetetlen események is hozzám köthetőek. Mint például a séma, domain, avagy a tárhely beszerzése, továbbá az email kliensek konfigurációja is.

Szerkezeti sémák és prekoncepciók vizionálására a ThemeForest gyűjtő oldalt szoktam javasolni az ügyfél és jómagam részére egyaránt.

Egységet tekintve a weboldal több hónap alatt tudott elkészülni.  Eleinte annyi volt belátható, hogy szeretnék, viszont azt nagyon. Mindemellett huzamosabb ideig tartalmi hiányban szenvedett a specifikált igény.  Viszont ahogy azt a MÁV is ígérte: "...ami késik az jön!".  Az összeírt takaros kivonathoz, dokumentációhoz hozzájutva pedig el is indultak a fel, illetve kitöltéshez szükséges folyamatok, amit egy sikeres átadás követett. Az oldal pedig napjainkig üzemszerűen tartja fenn magát és várja legújabb kuncsaftjait: a pécsi, konténerezéssel elsők között foglalkozó vállalat immáron több, mint 25. esztendeje.

Publikáció: 2016 Q3

Betekint
image

Adatlap

Megbízható konténer és hulladékszállítás Pécsett és környékén egy órán belül, 100 százalékos elégedettséggel.