Horváth Dusán

Horváth Fogadó

Részletek

A honlap, mely elsőként látott napvilágot a kezeim készülte alatt, és jutott el valódi végfelhasználókhoz egyaránt. A projekt külső fejlesztők, vállalat bevonása nélkül jött létre, továbbá nem célzott megrendelésre készült. A családi vállalkozásunkat egészítette ki, az akkori média ezen oldali felcsatolásával.

A weboldal egyéniségét jómagam ötleteltem ki, amiben feltűnően visszaköszön a falusi élet számos alapértelmezett motívuma is. Mivel akkoriban még kötelező divat nem volt a responsive design/elrendeződés, így külön séma erre vonatkozóan nem készült el. Bár megjegyezendő, hogy a készültekor még nem tartalmazta az kivitelező program ennek az automatikus támogatottságát. Viszont öröm olvasni, hogy nemsokkal utána már javították is ezt a kiemelt hiányosságát.

Eredetileg egy atw-s tárhelyen volt parkoltatva, mely később került át .hu-s végleges szerverre, ami napjainkra ok-okozatból hivatkozóan, már nem teljesít szolgálatot.

Az oldal körülbelül 2-3 hét alatt készülhetett el. Alapvetően egy [összekattingatós] szoftver segítette a munkálatokat, de fejlesztői szemszögből elengedhetetlen volt egy korrekt szemlélet, ami a kreálmányt menedzseli.

Az Artisteer program, melyben készült: toronymagasan a legjobb volt akkoriban, egy olyan vállalat számára, aki maga alkotta meg a feltörekvéséhez szükséges feladványait.

Így visszatekintve 2018 végén, még mindig megállja a helyét ez a weboldal és/vagy cms séma tervező a piacon. A program induláskor javasolt mintái jóval különbek valamennyi 2019-as oldalnál, - tisztelet a kivételnek. Előfordulnak hiányosságok, viszont még mindig csak ajánlani tudom minimalista, statikus oldalakhoz!

Publikálás ideje: 2010 Q2

Betekintés

Fontos megemlíteni, hogy sajnos a Horváth Fogadó, mint turisztikai panzió és/vagy étterem, napjainkra már nem üzemel. Így a látottakat nem szabad ajánlattételnek tekinteni!

Illusztráció
image

Adatlap

Az egykor falusi életet színesítő kásádi Horváth Fogadó hivatalos weboldala.

Címkék