Horváth Dusán

Elölről előrébb!

Tőlem

A nap, mikor az egykori társaságodban szószólóként bedobsz a közösnek egy víziót, majd arra eszmélsz, hogy az gyökeres irányt adott az életednek, valóság! A 112 sem véletlen, a hét létében csak lógni és folyni az árral, mert messze a part: engedd el, te döntesz! Egyesek kötelezőnek, a tudatosabbak pedig hivatásnak tekintik az önképükben mindezt.

Neked

Az ember idővel mindig célba ér, a kérdés ekkor csupán az: mikor, milyen áron és mi tett képessé elvezényelni mind odáig. A tudatalattiban folyamatosan agyalunk, teendőket, törekvésre utaló impulzusokat kapunk, - adták azt mások, vagy szóljon az belülről. Aki még sosem észlelt ilyet, az valószínűleg saját maga jobbágya lesz a körkörös kis sík árnyékában.

Eszme

Amennyiben ezidáig még nem sikerült megfigyelned, hogy a civilizációt a cselekményhez való hozzáállás irányítja, akkor már megérte felkelned, hísz újat olvastál. Javaslatom szerint dönts el téged mi irányít: a napi rutin, avagy a misszió, hogy a hobbid a sikeres foglalkozásod lehessen.

Dózis

Léteznek személyek kikben felfedezetlen a projekt iránti fázisba kerülés fogalma. A történetem kerekségében ez a jelen, amely garantáltan pont ott tudott pontot tenni az íre, ahogy azt más mondta volna tollba a lelátóról kiáltozva. Időközi szakaszunkban mindannyiunkban lakozik, - egy korábban csak fikciónak hitt, jellemző, aki képes levezényelni az adott a perspektívát. Olyan, hogy folyamat százon lenni, nem létezik. Ellenben ciklus alapú tartós dinamika már annál inkább. A fázis egyfajta párhuzamos létet teremt önmagunkban. Mondhatni állapotosnak lenni a legkiemeltebb státusz, melybe nem egyszerű belekerülni. Olyan, hogy pár tíz órás produktum nem létezik: ezt jobb tisztázni. Ok okozat szerint, ha nem vagy képes lelkesen odatenni magad, akarva az akaratot, akkor mit is ér az egész? Ez is a te feladatot, érted már?

Valueság

Úgy gondolod befejezetlen bekezdésekkel, vagy megválaszolatlan bullshit-tel találkoztál? A közös nevezős -> nem -> legyen hát mindannyiunké. Na, de miképp is kapcsolódik mindez az y és a z generációs fejlesztői léthez, vagy a mobilappok jelenéhez? A stájsz a bemutatkozó oldalakban rejlik. Fedezd hát fel egy fiatal srác valamennyi részletesen archivált média porfólióját. Ágyazz belőle ötletet, és engedj a mozgósításod szabadalmának. Én mutattam, most rajtad a sor!

Magamról