Horváth Dusán

Elölről előrébb!

Tőlem

A nap, mikor az egykori társaságodban szószólóként bedobsz a közösnek egy víziót, majd arra eszmélsz, hogy az gyökeres irányt adott az életednek, valóság! A 112 sem véletlen, a hét létében csak lógni és folyni az árral, mert messze a part: engedd el, te döntesz! Egyesek kötelezőnek, a tudatosabbak pedig hivatásnak tekintik az önképükben mindezt.

Neked

Az ember idővel mindig célba ér, a kérdés ekkor csupán az: mikor, milyen áron és mi tett képessé elvezényelni mind odáig. A tudatalattiban folyamatosan agyalunk, teendőket, törekvésre utaló impulzusokat kapunk, - adták azt mások, vagy szóljon az belülről. Aki még sosem észlelt ilyet, az valószínűleg saját maga jobbágya lesz a körkörös kis sík árnyékában.

Eszme

Amennyiben ezidáig még nem sikerült megfigyelned, hogy a civilizációt a cselekményhez való hozzáállás irányítja, akkor már megérte felkelned, hísz újat olvastál. Javaslatom szerint dönts el téged mi irányít: a napi rutin, avagy a misszió, hogy a hobbid a sikeres foglalkozásod lehessen.

Dózis

Léteznek személyek kikben felfedezetlen a projekt iránti fázisba kerülés fogalma. A történetem kerekségében ez a jelen, amely garantáltan pont ott tudott pontot tenni az íre, ahogy azt más mondta volna tollba a lelátóról kiáltozva. Időközi szakaszunkban mindannyiunkban lakozik, egy korábban csak fikciónak hitt jellemző, aki képes levezényelni az adott perspektívát. Olyan, hogy folyamat százon lenni, nem létezik. Ellenben ciklus alapú tartós dinamika már annál inkább. A fázis egyfajta párhuzamos létet teremt önmagunkban. Mondhatni állapotosnak lenni a legkiemeltebb státusz, melybe nem egyszerű belekerülni. Olyan, hogy pár tíz órás produktum nem létezik: ezt jobb tisztázni. Ok okozat szerint, ha nem vagy képes lelkesen odatenni magad, akarva az akaratot, akkor mit is ér az egész? Ez is a te feladatot, érted már?

Valueság

Úgy gondolod befejezetlen bekezdésekkel, vagy megválaszolatlan bullshit-tel találkoztál? A közös nevezős -> nem -> legyen hát mindannyiunké. Na, de miképp is kapcsolódik mindez az y és a z generációs fejlesztői léthez, vagy a mobilappok jelenéhez? A stájsz a bemutatkozó oldalakban rejlik. Fedezd hát fel egy fiatal srác valamennyi részletesen archivált média porfólióját. Ágyazz belőle ötletet, és engedj a mozgósításod szabadalmának. Én mutattam, most rajtad a sor!

Magamról