Horváth Dusán

Outfit Gurus

Leírás

A projekt, mely a munkavállalói struktúrában a legnagyobb kompetenciális elvárást tudta rám helyezni. Ezt megelőzően, csupán az általam vizionált valóságban készültek mobilalkalmazások, autodidakta módszerekkel. Az alapértelmezett elvárásaim közt korábban sem tudott a minimum szerepelni, így könnyedén bizakodtam, hogy magabiztosan teljesítem az elém állított teendőket. Ez volt a mobilapp, melyet elsőként láttam kompletten dokumentált megrendelés formájában. Kidolgozott, részletekbe menően specifikált és megfelelően illusztrált alapanyaggal egyenlőre nem volt alkalmam találkozni.

A piac, melynek az app állított hitelesített alternatívát, még nem dominált a célközönség tekintetében.  Az elsődleges témakör a mindennapjaid öltözködését szólította meg. Az eseményeidre, akárcsak a napközbeni találkozóidra kiötletelt viseletedet ezentúl nem csak magadra bújtathattad fel, hanem az oldal közösségi hírfolyamára is. A megjelent összeállításokra a feltöltés alkalmával a voksolás lehetősége is elérhetővé válik. Az egyes tartalmakat pedig hozzászólásokkal és véleményekkel lehet színesíteni.

A fejlesztés intervalluma alatt jutott időm ismerkedni valamennyi szakmában el nem elengedhető tematikával. Ebből emelem ki a Mockup jelenlétét, avagy megértettem a megfelelő Wireframe ábrázolás létrehozásának miértjét is..

Kedvcsináló

Mint azt a megrendelés alkalmával is észlelhettük, az app  nem tervez a süllyesztőbe menni. Így a véletlenekre sem hagyatkozik. Ebből kifolyólag egy korrekt promóciós videóval is találkozhatunk a videómegosztó oldalakon.

2016 Q4 -> 2017 Q1

Google Play

Adatlap

Az alkalmazás, mely a viseletedhez és a mindennapjaihoz lett felöltöztetve. Oszd meg, állítsd össze a legújabb ruha trendjeidet!