Horváth Dusán

iWork

image

Bevezető

A prezentált megoldás, mely a mai technikát felhasználva nyújt korszerű opciót a munkahelyen töltött időszak menedzselésére. A feltett koncepció ebben a formátumban könnyedén tudja megszólítani mind a kis és a nagyvállalatokat egyaránt. Mint azt az alul olvasható leírás alá is támasztja: a piac egy régóta fennálló megoldatlan problémájára teremtett stabil alternatívát.

Leírás

A termék központi magja az automatikában rejlik. Ez a viszontválasz támasztja alá a működés gördülékeny specifikálhatóságát. A szolgáltatás üzembiztos működését a ble hardverrel rendelkező mobil eszközünk, és legalább egy külső jelsugárzó, - továbbiakban beacon, tudja biztosítani. Mivel egy vállalat lefedettségében számtalan osztály és/vagy régió található, így a rendszer telepítését is ebben a konstrukcióbontásba képzeltük el. Következtetésképp az adott szervezet minél több beacon-t helyez el, annál pontosabb statisztikát tud kapni a személyzetének aktuális helyzetéről és jelenlegi tevékenységéről. A beacon elsődleges feladata a transzparens uuid jelsugárzás. Ebből fakadóan a perc alapú felderítésért felelős munkavállaló mobilja, aktív állapotot vesz fel, ezzel értesítve: a munkahelyen tartózkodik. Jelen szituációban a mobilkészülék adja a kliens szerepét, ami a kommunikációt biztosítja a szerverek és a valóság közt. Ezek értelmében a megközelítőre becsült, időintervallumra strukturált pozícióját jelenti a felettesei irányába. Az adatkollekció gyűlésében pedig kitöltésre kerül a rendszerhez tartozó interaktív privát webes cégtérkép is.

Az architektúra summáját az android-ra és ios-re készített natív appok hivatottak igazolni, Ezek sorát a szolgáltatáshoz kapcsolódni kívánó online regisztrációs felület és annak admin alapú felügyeletét biztosító weboldal zárja.

Önerő

Design terv

Funkcionális működés

Üzleti modell

Forráskód

Illusztráció
image

2017 Q1 -> 2018 Q1

Adatlap

Automatizált munkaidő nyilvántartó szolgáltatás beacon alapokra építve.